NYTÅRSFORSÆT 2023

Vi tager IKKE fat på et nyt år alene.
Ethvert løfte i Bibelen er aktivt, relevant og væsentligt for os. Der står ikke et overflødigt ord her – så lad os gøre godt brug af Bibelens saft og kraft i 2023.
“Hvem sender du, Gud, på min vej?” – super simpelt spørgsmål, men det kan vende op og ned på din hverdag – ung som gammel. Hvem sender du, Gud, som jeg kan opmuntre eller hjælpe, velsigne, fortælle om Jesus, invitere med …?
ALT han sender er forberedt, og alt er designet, så det passer til dig -ellers havde han sendt det til en anden. Så enkelt er det.

Når vi gør det enkle spørgsmål til vores nytårsforsæt, så tager vi vores plads i 2023. Det handler om at være tilgængelig og villig til at lade mig forstyrre i egne planer, for Gud svarer på den bøn.
Jeg tror ikke, der går 14 dage, før DU har dine egne vidnesbyrd om, hvem Gud har forberedt og sendt, og hvad han havde designet, som du skulle være til rådighed i.
Det her er ikke raketvidenskab, det er enkelt og det gør os alle aktive i Guds world wide mission. Vi kommer på hold med Paulus, Peter, Moody, Dr Livingstone, Billy Graham osv …. Var det lidt store ord? Sagen er, at vi gør som dem: Vi står til rådighed i dagligdagen og responderer helt enkelt på Jesus, der kalder og siger: Følg mig.

Del videoen og visionen med dine venner, din cellegruppe, ungdomsgruppen i din kirke, din præst, og opfordr alle og enhver til at rejse sig og gå ind i vores tid ved at stå til rådighed og spørge Gud, hvem sender du i dag?

Vi opfordrer til, at du deler de historier, som du kommer til at træde ud i, når du tager det her nytårsforsæt til dig og gør det til dit eget. Fortæl – fortæl. Send gerne dine historier til mig, eller optag fx en video med dit kamera på ca 2 minutter, så redigerer jeg og deler med din tilladelse. Historierne, vi deler med hinanden, skaber tro. Vi hører Gud hviske bag hver lille historie, vi deler, at jeg gør det igen og jeg gør det også i dit liv.

Lad os følges ad og stå sammen – vil du gå hurtigt, så gå selv, men vil du gå langt, så lad os følges.
Vi er en hær af helt almindelige mennesker, optaget af at bringe Guds Rige i vores tid. Det gør vi helt enkelt ved at tage vores plads og stå til rådighed for det og dem, Gud sender i vores lokalmiljø og vores hverdag.

Skriv en kommentar