Følg mig

af Birgitte Steffensen-Thomasen, leder af LHOP, DK

En kort klar invitation, en helt enkelt vejledning – man kan bestemt ikke sige, at Jesus er abstrakt eller kompliceret at forstå.

Tværtimod.

Det er lige til – og det relaterer til hverdagen og livet, ikke til skrivebordsarbejde og teori alene.

Vi er ikke kaldet til at optage et nyt sæt holdninger og meninger, eller til at blive medlem af en ny klub ”kirkeklubben” eller ”Local Houses of Prayer-klubben” – men vi er kaldes til at omsætte i livsførelse, til vandring, til at leve det ud, vi er grebet af – ja til at følges med ham, som forvandler vores liv.

I LHOP ønsker vi heller ikke at være en klub, hvor vi har samme meninger, eller hvor vi sidder på første parket til at modtage de sidste nyheder.

Vi er IKKE tilskuere – vi er medarbejdere.

Derfor opfordrer vi enhver, der inspireres af vores pejlemærker til at leve det ud:

Begynd i dag:

Gå på dine gader og mød op på dit arbejde og bed Guds Rige komme her og hans vilje ske som i himlen således lige her, hvor du lever og bor. Velsign gader, produktion, mennesker, relationer og alt du inspireres til. Bed Gud sende nogen, du kan følges med – men vent ikke til de dukker op – forvent derimod at det sker.

Alle kan deltage på vores samlinger og blive klædt på til at starte et LHOP, hvor de bor. Det er enkelt, det relaterer direkte til dagligdagen, det forbinder mission og bøn med fokus på det liv, vi lever.

Hvis ikke jeg er sendt til at bede og bringe Guds nærvær, hvor jeg bor og arbejder, hvem er så?

Tag gerne kontakt, hvis du har brug for hjælp eller støtte til at komme i gang, der hvor du er.Måske kan følgende lille film inspirere dig.

Skriv en kommentar