Ilden breder sig

LHOP er en ild, og det kan man bl.a. se af logoet.

Ild er levende, fænger og breder sig.

LHOP er et relationsbåret netværk, hvor ilden spreder sig fra den ene til den næste, som når den ene fakkel tænder den næste.

Vi er optager af Guds nærvær, for vi har ikke noget livgivende at dele ud af i os selv, uanset hvor mange spændende aktiviteter og arrangementer og programmer, vi kan stable på benene. Det bærer ingen forvandlende kraft i sig selv – vi er alene afhængige af Guds nærvær, og vi ønsker alene, at andre mennesker skal få et personligt møde med Gud – ikke vores holdninger eller aktiviteter.

Ilden får næring og liv her i det personlige møde Gud og menneske, her sker forvandlingen og her er alting muligt.

Gud slår sig ned midt iblandt os. Han har det med at møde os på fysiske steder. Selv Jesus havde sine foretrukne steder, hvor han var alene med Gud. Jakob vågnede og byggede et alter for Gud, da han erkendte, at Herren var på dette sted. Ikke omvendt. Han fandt ikke et smukt sted og bad Gud komme her og velsigne det, nej, han responderede på erkendelsen af, at Gud var lige her. Der er en meget vigtig nøgle gemt lige her i den rækkefølge: Gud er den handlende, han viser sig, og vi svarer på hans invitation.

I Danmark ser vi Gud bevæger sig og ilden brede sig gennem åbne døre og invitationer til nye steder.
Sarons Slette nær Farsø er sådan et eksempel. Her er Gud. Her har han manifesteret sig gennem de seneste 40 år, siden han talte til Poul Thomsen, stifter og leder af Sarons Slette, om at afholde bibelcamping her og siden udvide med nødhjælp og mission. Poul er i dag 84 og har bedt Gud sende en afløser, som han kan videregive den daglige ledelse til. Han læste bøgerne Strømme af nåde og Velsignelsens vej og oplevede Herren tale til ham gennem dem. Det betyder, at Sarons Slette stiller sine smukke omgivelser til rådighed for LHOP, og vi får en adresse på det danske landkort.

Det er så ubegribeligt at få rakt sådan en gave – og opgave at løfte Saron Slette – arven videre ind i fremtiden.  Vi er i forventning til, hvad Gud vil gøre her. Tak om du vil være med i forbøn for den videre proces. I første omgang beder vi Gud vise os det næste skridt.

Lørdag den 15. april inviterer vi til en dag med bøn og fællesskab på Sarons Slette for fremtiden. Kom og vær med og inviter alle, du kan komme i tanker om, til at deltage sammen med os i forventning om, at Gud vil svare, når vi beder: Komme dit Rige og ske din vilje, som i Himlen således lige HER på Sarons Slette, så vi kan brede ilden og invitere folk ind i Guds nærvær på dette sted.

Skriv en kommentar